Welkom bij RD Metals inkoop van oude metalen en oud ijzer

U kunt aan onze locatie aan de Planckstraat 63 te Dordrecht al uw oude metalen tegen betaling inleveren zoals: ijzer, gietijzer, roestvrijstaal (RVS), aluminium, brons, oud koper, messing (geel koper), draaisel, kabel, velgen, katalysator, lood en zink.

Onze metaalhandel geeft een sterke prijs voor oud ijzer en metalen, in de volksmond ook wel schroot genoemd. Door een dagelijkse actualisering van onze oudijzerprijs en metaalprijs is deze opbrengst interessant voor iedereen. Al uw oude metalen zijn geld waard. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen rekenen op een hoge opbrengst voor hun oud ijzer of metaalafval.

Wil je de oud-ijzerprijs weten of die van oud koper, oud lood, koper handgepeld, koper messing geel of overige oude metalen. Dan ben je op de juiste plek bij onze metaalhandel.

Bel of mail met een van onze medewerkers en vraag naar de metaalprijzen.

nieuw werfstaal voorpagina


Nieuw werfstaal

Nieuw werfstaal ofwel 2B is meestal staal wat als restafval overblijft uit de productie van scheepsbouw/constructie en staal-snijbedrijven.

Door goede afspraken te maken met onze eindverwerkers, garandeert R.D.Metals een hoge opbrengst voor het nieuw werfstaal.

electromotoren voorpagina


Generatoren/elektromotoren

Een generator is een algemene benaming voor een machine die mechanische energie, binnenkomend van een draaiende as, omzet in elektrische energie.
RD Metals is gespecialiseerd in met name de grotere generatoren. Heeft u een installatie of machine die verwijderd moet worden? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

roestvrijstaal voorpagina


Roestvaststaal (RVS)

Roestvaststaal wordt ook wel RVS of inox (Engelse benaming) genoemd en in de volksmond beter bekend als roestvrijstaal. Het is een veredeld metaal, corrosiebestendig en zeer sterk, en heeft in geborstelde vorm een exclusieve uitstraling. RVS soorten worden uitgedrukt met cijfers zoals 304 (gewoon) en 316 (zeewaterbestendig). Ook hier hebben wij goede afspraken met de eindverwerker en garanderen wij een hoge opbrengst voor het RVS.

Naar boven